Nieuwsbrief

1. Algemeen
1.1. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten uit deze webshop van HH fotografie zijn deze voorwaarden van toepassing. 1.2. HH fotografie is gevestigd in Zeist. Nooitgedacht 19, 3701 AL. KVK: 56012667

2. Bestellen  
2.1. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met een overzicht van de door u bestelde artikelen. Mocht u deze niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met hh fotografie. 
2.2. Alle prijzen zijn in euro`s, incl BTW en excl verzendkosten. 

3. Betaling/verzendkosten
3.1. Betaling dient vooraf overgemaakt te worden op rekeningnummer NL41 KNAB 0765 2195 57 t.n.v. hh fotografie onder vermelding van uw naam en ordernummer. Betalingsgegevens ontvangt u per mail in de opdrachtbevestiging. Wanneer u betaling bij ons binnen is, wordt u bestelling in behandeling genomen.
3.2. Afhankelijk van de voorraad zal uw bestelling binnen 4 – 10 werkdagen binnen zijn. Mocht dit onverhoopt langer gaan duren, zullen we u informeren per mail.
3.3. De verzendkosten zijn aangegeven per bestelling
3.4. Als u kiest voor het ophalen van uw bestelling (alleen op afspraak) kunt u contant betalen. 
3.5. Betaling dient binnen 7 dagen te worden overgemaakt. Indien dit niet het geval is, dan vervalt uw bestelling. 

4. Leveringsvoorwaarden
4.1. De foto’s op de fotokaarten (formaat 10x15 cm) zijn verwerkt op een witte dubbele kaart en worden geleverd met bijpassende envelop. De kleuren van de foto’s kunnen per bestelling iets afwijken. Wij hebben daar geen invloed op.
De andere producten worden geleverd volgens de beschrijving.
4.2. De producten worden geleverd zonder het watermerk wat u bij de digitale beelden ziet.
4.3. Wij verpakken u bestelling zorgvuldig. HH fotografie kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde of kwijtgeraakte post.
4.4.Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. 
4.5. Bij bezoorgen op een ander afleveradres wordt het cadeautje altijd leuk ingepakt en wordt verstuurd zonder pakbon of rekening. De bijgevoegde tekst wordt op een leuk kaartje geprint en bijgevoegd.

5. Copyright
5.1. Het is niet toegestaan om de foto’s op welke wijze en in welke vorm dan ook, te verveelvoudigen, zonder toestemming van hh fotografie.

6. Privacy
6.1. Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verzenden en de nieuwsbrief te versturen. Gegevens worden niet aan derden verstrekt.  

7. Contact 
7.1. Heeft u nog vragen, klachten of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.